Overig >  Tuin en balkon afzetten

Op deze pagina willen wij u laten zien dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn om uw tuin of balkon af te zetten!

Soms vereist het wat fantasie en kunst en vliegwerk maar zoals u op deze pagina kunt zien is het helemaal niet zo moeilijk om de tuin of een gedeelte van uw balkon / dakterras af te zetten!

C:akepathHuisje 218.jpg

Op deze foto ziet u het begin van het afzetten van onze eigen tuin, wij woonden er toen nog niet dus konden we met gemak de deuren open laten staan! Wij hebben ervoor gekozen om de hele tuin af te zetten zodat de katten ook gewoon de hele tuin kunnen gebruiken! Ook is dit erg gemakkelijk, wij hoeven nooit te bedenken dat we de deur gelijk weer dicht moeten doen omdat er uiteraard altijd wel een kat op de loer ligt die denkt z'n kans schoon te zien om de buurt wat beter te leren kennen!

C:akepathHuisje 238.jpg

De palen van de schutting hebben we in eerste instantie lang gelaten om te bekijken of het gaas goed zat of misschien nog wat hoger moest, eenmaal afgezaagd kan je het er niet meer aan plakken.......

C:akepathHuisje 276.jpg

Van bovenaf gezien, en als wij in de zon zitten hebben we echt geen ruitjes omdat de tuin afgezet is met gaas!

C:akepathHuisje 239.jpg

Inmiddels zijn we 8 jaar verder en we hebben nog geen spijt van het afzetten van de tuin!

Uiteraard geld voor elke afzetting dat u wel moet bekijken dat het hermetisch afgesloten is, ook wij hebben in het begin wel eens een ontsnapping gehad maar helaas voor onze schatjes is dit nu toch echt verleden tijd!

Wij gebruiken voor de afzettingen die wij tot op heden allemaal gemaakt hebben het kunststof gaas van de firma Afcon. Dit is kunstof gaas wat zich makkelijk laat verwerken, strak trekken en erg voordelig in gebruik en aanschaf!

http://www.afcon.nl/

Op deze site staan allerlei soorten gaas, wij gebruiken het kippengaas van 1 x 1 cm. Ondanks dat het kunststof is is het beresterk en houd het onze coons binnen!

 

Balkon ideetje!

C:akepathIMAG0035.jpg

Robin en Mariska hebben ervoor gekozen om een stukje van hun balkon op te offeren en er een mooi buitenverblijf voor hun coons Nala en Cas te maken!

C:akepathIMAG0036.jpg

Cas heeft heerlijk uitzicht!

C:akepathIMG-20120401-WA0000.jpg

Nala en Cas gaan via het raam naar binnen en naar buiten!  Inmiddels hebben ze er ook nog wat plankjes op verschillende hoogte bij gekregen in hun buitenverblijf zodat ze ook op gepast hoogte op de hoogte kunnen blijven van alles!